3.12.2015

Mitsubishi Electric: Büyüyen Türkiye'ye yatırıma devam edeceğiz

Bloomberg HT - Mitsubishi Electric Türkiye Başkanı Masahiro Fujisawa, jeopolitik konumu nedeniyle pek çok açıdan avantajlı olan Türkiye'nin hızlı büyüme potansiyeli ve genç nüfusu ile birlikte değerlendirildiğinde kendileri için öncelikli pazar olduğunu belirterek, "Büyüyen Türkiye'nin gelişimine ortak olmaya ve bu ülkeye yatırım yapmaya devam edeceğiz" dedi.


Fujisawa, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mitsubishi Electric'in Türkiye'deki yatırımları ve projelerini değerlendirdi.


Türkiye'nin gücüne ve enerjisine inandığını belirten Fujisawa, "Türkiye'nin endüstrisi ve teknolojisiyle üretkenliğinin daha da artacağını, katma değeri çok daha yüksek ürünler üreteceğini ve dünyanın ileri ekonomileri arasındaki yerini alacağını düşünüyoruz. Bu düşüncemiz, Türkiye'nin gerçekleştirdiği Marmaray projesi, inşa etmekte olduğu köprü, baraj, tünel, havalimanı gibi çok sayıda projeyle de doğrulanıyor. Biz de Mitsubishi Electric Türkiye olarak, üstün teknolojiye sahip, enerji verimli, çevreci, yenilikçi ürün ve hizmetlerimizle Türkiye'ye katkı sağlamaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Mitsubishi Electric Görseli