9.05.2012

Zirvede 60 milyar dolarlık fon heyecanı

Dünya - Türkiye gayrimenkul sektörünün gündemini belirleyen en önemli platformlardan Gayrimenkul Zirvesi'nin 12'ncisi, yarın İstanbul Hasköy İplik Fabrikası'nda başlıyor. Kentsel dönüşüm, Mütekabiliyet ve 2B yasalarının çıkmasının hemen ardından düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi, ikinci gününde, her biri 14-15 milyar dolar seviyesindeki fonları yöneten 4 büyük fonun üst düzey yöneticisini ağırlayacak.


Mısırlı Oriental Petrochemical Company (OPC) Başkan Yardımcısı Karim Helül, Abraaj Capital Ortağı ve Gayrimenkul Bölüm Başkanı Faisal Khan, Axis REIT Managers Berhad, İcra Kurulu ve Malezya GYO Yöneticileri Başkanı Stewart LaBrooy ve Birleşik Arap Emirlikleri merkezli Tharaa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tariq Ramadan "Uluslararası Yatırımcılar Neden Türkiye'yi Tercih Ediyor" konulu panelde bir araya gelecek.


Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği Başkanı Işık Gökkaya'nın verdiği bilgiye göre zirvede GYODER'in hazırladığı gayrimenkul sektörünün 2023 vizyonuna ilişkin 98 sayfalık çalışma yanı sıra Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın hazırladığı 2023 vizyonu da kamuoyuna açıklanacak. 2023 projeksiyonunda Türkiye gayrimenkul sektörü vizyonunu ortaya koyacak olan Rapor, gerçekleştirilecek oturumla da akademisyen, bürokrat ve yabancı yatırımcıların gözüyle ele alınacak.

/Style%20Library/Invest/images/news.png
Türkiye; mütekabiliyet yasası; türkiye konut sektörü; yabancıya konut satışı; istanbul restate; gayrımenkul zirvesi; gyoder