17.11.2015

Türk Hava Yolları yatırım için havalanıyor

Uluslararası yatırımcıların Türkiye'ye gelmesi için teşvik amacıyla Türk Hava Yolları'nın (THY) "Invest in Türkiye – Türkiye’de Yatırım Yapın" yazılı Airbus-330 tipi uçağının tanıtım toplantısı, THY Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı İlker Aycı ve Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (TYDTA) Başkanı Arda Ermut’un katılımları ile THY Teknik Yeni Hangarında yapıldı.


Aycı, yaptığı konuşmada, "İnanıyorum ki bu uçakla nice güzel yatırımların ülkemize gelmesine vesile olacağız", diyerek projenin TYDTA ile birlikte yürütüldüğünü belirtti. Aycı, "Sadece yolcu ve kargo değil, bu ülkenin medeniyet birikimi ve iddiasını da taşıyoruz"dedi.

 

TYDTA Başkanı Arda Ermut ise, THY’nin bu jestinin kendilerine büyük motivasyon olduğunu belirterek; “Bölgesinde bir istikrar adası olarak öne çıkan Türkiye’yi uluslararası iş çevrelerine tanıtma ve ülkemizin yatırım ortamı hakkında farkındalık yaratma konusunda şimdiye dek çok farklı platformlar kullanan, dünyanın dört bir yanında etkinliklere imza atan bir kurum olarak, “Invest in Türkiye / Türkiye’ye Yatırım Yapın” sloganımızı göklere taşıyacak olan bu uçağın yükselişi bizler için bir gurur vesilesi”, şeklinde konuştu.

İlker Aycı ile Arda Ermut Görseli