22.03.2010

Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı’ndan İtalya atağı

 

Cihan Haber Ajansı - Türkiye’nin Roma Büyükelçiliği ve Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (TYDTA) tarafından İtalya’nın Chieti kentinde ortaklaşa düzenlenen seminer büyük ilgiyle karşılandı. Türkiye ile ilgili ülke sunumu ve ülkenin sunduğu yatırım olanaklarının tanıtıldığı, "Türkiye Ülke Sunumu" başlıklı seminer İtalyan Sanayicileri Konfederasyonu (CONFINDUSTRIA) Chieti şubesinin daveti üzerine gerçekleşti. Seminerin açılışını CONFINDUSTRIA Chieti Şubesi Başkan Vekili Ottorina La Rocca yaparken, İtalyan Yurtdışı Yatırım Teşvik Kuruluşu (SIMEST) adına Giancarlo Bertini de bir konuşma yaptı.

 

Türkiye’deki yatırım ortamı ve ticaret olanaklarının tanıtımı amacını taşıyan seminerde TYDTA İtalya Temsilcisi Angelo Iaselli de İtalyan iş çevrelerinin oluşturduğu davetlilere hitap etti. Seminerde ayrıca Roma Büyükelçiliği Ekonomi Müşaviri Salih Ercan da Türkiye ekonomisi, yabancı sermaye ve yatırım teşvik mevzuatları ile enerji sektöründe yatırım imkânları konularında bir sunum yaptı.

/Style%20Library/Invest/images/news.png
tydta; ispat; başbakanlık yatırım ajansı; italya; türkiye ülke tanıtımı; angelo iaselli; türkiyede yatırım; yabancı yatırım