4.02.2013

Burgan Bank Türkiye’de

Sabah - Eurobank Tekfen'in yüzde 99.26 hissesini satın alan Burgan Bank Grubu, Türkiye'de Burgan Bank markasıyla faaliyet göstereceğini açıkladı.


Bölgesinin lider bankacılık grubu ve Kuveyt'in en büyük bankalarından biri olan Burgan Bank, 'Gücün Merkezi'ni Türkiye'ye taşıdı.


Aralık ayında Eurobank Tekfen hisselerini satın alarak bankanın yüzde 99.26'sına sahip olan Burgan Bank Grubu, bölgesel markasının sınırlarını Türkiye ile genişletiyor. Türkiye'de markasını Burgan Bank olarak açıklayan Burgan Bank Grubu, Türkiye yatırımı ile bölgesel genişleme hedefini sürdürüyor.


Güçlü bir bölgesel marka olan Burgan Bank Grubu'nun, stratejik jeopolitik konuma ve güçlü bankacılık yapısına sahip olan Türkiye'deki iştiraki olarak Burgan Bank Türkiye'nin, Grubun güven ve ortaklık değerleriyle ve en iyi uluslararası uygulamaları sunma ilkesiyle faaliyet göstereceği açıklandı.


Türkiye'yi büyüyen bölgesel finansal güç merkezi olarak konumlayan Burgan Bank Grubu, güçlü sermayesini, yüksek likiditesini, uluslararası bilinirliğini ve bankacılık deneyimini Türkiye'nin gücü ile birleştirerek sinerji yaratmayı öngörüyor. Bu hedefleri doğrultusunda Burgan Bank, Türkiye'deki toplam 60 şubesiyle kurumsal, ticari, perakende ve özel bankacılık ürün ve hizmetleri sunuyor.

/Style%20Library/Invest/images/news.png
türkiye; bankacılık sektörü; burgan bank; türkiye finansal hizmetler sektörü