1.04.2021

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Katarlı Yatırımcılara Seslendi

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi, 31 Mart' ta Commercial Bank'in Bank, Alternatif Bank ve Doha Türkiye Büyükelçiliği işbirliği ile düzenlenen webinarına katıldı.

Webinarda konuşma yapan  Katar Büyükelçisi M. Mustafa Göksu, “Katar ve Türkiye arasındaki ilişkiler stratejiktir, özeldir ve güç kazanmaktadır.  Her iki ülke karşılıklı yatırımları ve ticareti artırmak için çalışmaktadır. Aralarındaki iş birliğini artırmak ve diyaloğu devam ettirmek istemektedir" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Burak Dağlıoğlu da Katarlı yatırımcılara hitap etti ve Türkiye'nin yatırım ortamı hakkında konuştu. Dağlıoğlu “Türkiye'nin farklı ekonomisi çok kazançlı fırsatlar sunmaktadır ve her iki ülkenin liderleri büyük bir vizyonu paylaşmaktadır" şeklinde açıklama yaptı. Dağlıoğlu “Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi olarak bu vizyona yatırım seviyesinde katkıda bulunmaya kararlıyız.  Katar Finans Merkezindeki ofislerimizde hizmetlerimizi sunmak için bulunuyoruz. Katarlı yatırımcıları Türkiye'nin farklı alanlarına yapacakları yatırımlarda desteklemeye hazırız" şeklinde konuştu.

Webinar katılımcıları arasında Commercial Bank CEO'su Joseph Abraham ve Alternatif Bank CEO'su Kaan Gür de yer aldı. ​

" src=