28.12.2009

Türk mobilya markası Körfez’e açılıyor

 

Hurriyet Daily News - 0-24 yaş grubu ürünleri alanında uzmanlaşmış Türk mobilya markası Çilek, Kuveytli bir şirketle imzalanan temsilcilik anlaşması ile Körfez bölgesine açılıyor.

 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Kuveyt Emiri Şeyh Sabah El Ahmet El Cabir El Sabah’ın daveti üzerine gerçekleştirdiği Kuveyt ziyaretine katılan Çilek, Kuveyt’in en büyük şirketlerinden biri olan Alghanim Grubu ile ana temsilcilik anlaşması imzaladı.

 

Çilek’in 40’dan fazla ülkede temsilcilik sistemi yoluyla konsept mağazalar açarak hızla büyüdüğünü dile getiren Çilek Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Çilek, basına yaptığı açıklamada, “Körfez bölgesinde daha güçlü olabilmek için bu ülkelerde faaliyet gösteren Kuveyt merkezli Alghanim Grubu ile imzaladığımız anlaşmadan çok memnunuz. Bu anlaşma, Kuveyt, Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan gibi Körfez piyasasını içeren bir ana temsilcilik anlaşmasıdır ve perakendecilik ve dağıtım faaliyetlerini içermektedir. Bu anlaşma ile üç yıl içinde 30 mağaza daha açmış olacağız” dedi.  

/Style%20Library/Invest/images/news.png