3.05.2013

TYDTA - Dünya Bankası işbirliği ile yatırım konferansı

Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (TYDTA) ile Dünya Bankası Grubu Yatırım Ortamı Dairesi işbirliği ile “Avrupa ve Orta Asya’ya Yönelen Uluslararası Doğrudan Yatırımlarda Verimli ve Etkin Süreç Yönetimi” temalı bir konferans düzenlendi.


2-3 Mayıs tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen etkinlikte ‘Yatırım Süreçlerinin Kolaylaştırılmasında Rekabetçilik’, ‘Yatırım Süreçlerinin Kolaylaştırılmasında Etkin Verimliliğe Ulaşma Yolları’ ve ‘Yatırım Tanıtımında Ulusal-Yerel Ortaklığın Vazgeçilmezliği’ konulu paneller şeklinde düzenlenen etkinlikte tüm dünyadan yatırım tanıtım ajanslarından temsilciler yer aldı.


Alanında dünyanın en iyileri arasında yer alan TYDTA web portalının (www.invest.gov.tr) detaylı biçimde tanıtıldığı bir de sunuma yer verilen etkinlikte, başarılı yatırım ajanslarının uygulama örnekleri ve yatırımcıların yaşadığı tecrübeler katılımcılara aktarıldı.


TYDTA, geçtiğimiz şubat ayından bu yana Dünya Yatırım Ajansları Birliği’nin (WAIPA) 1. Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyor.

TYDTA - Dünya Bankası İşbirliği ile Yatırım Konferansı Görseli