16.07.2012

THY bu yıl da Avrupa'nın en iyisi

Hürriyet - Türk Hava Yolları (THY) geçen yıl olduğu gibi bu yıl da havacılık sektörünün Oscar’ı kabul edilen “Avrupa'nın En İyi Havayolu” ödülünü kazandı.

Türk Hava Yolları, havayolu ve havaalanı sektöründe sağladığı denetim ve hizmet kıyaslama programları ile kuruluşların ürün ve hizmet kalitesini denetleyen Skytrax'ın, 100 değişik ülkeden 18 milyona yakın yolcuya yaptırdığı anketlerle geçen yıl aldığı “Avrupa'nın En İyi Havayolu” unvanını korudu.

Türk Hava Yolları'na, 2010 yılında Skytrax tarafından “Dünyadaki En İyi Ekonomi Sınıfı İkram” ödülü, 2011 yılında da Skyscanner tarafından “En İyi İkram” ödülü verilmişti.

THY yetkilileri 2011 yılında Skytrax tarafından “Avrupa'nın En İyi Havayolu”, Comfort Class koltuğunda “En İyi Premium Ekonomi Koltuğu” ve “Güney Avrupa'nın En İyi Havayolu” seçilen Türk Hava Yolları'nın, bu yıl aldığı ödüllerle bu başarısının tesadüf olmadığını göstermiş olduğunu söylediler.

Farnborough Havacılık Fuarı'nda açıklanan 2012 yılı Skytrax ödülleri, Skytrax CEO'su Edward Plaisted tarafından 12 Temmuz 2012 tarihinde Türk Hava Yolları Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil'e takdim edildi.
/Style%20Library/Invest/images/news.png
Türkiye; türk havayolları; thy; skytrax; thy ödüller; avrupa en iyi havayolu; temel kotil