16.12.2020

Yatırım Ofisi Singapurlu Yatırımcılar için Sanal Yuvarlak Masa Toplantısı Düzenledi

​​Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi, Singapurlu yatırımcılarla “Türkiye Teknoloji Yatırımları Ekosistemi Hakkında Türkiye ve Singapur Sanal Yuvarlak Masa Toplantısı” başlıklı bir webinar düzenledi. 

Türkiye'nin Singapur Büyükelçisi Murat Lütem, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Burak Dağlıoğlu ve Singapur Cumhuriyeti İstanbul Fahri Konsolosu Murat Özyeğin toplantıya katılarak yatırımcılara hitap ettiler. 

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Dağlıoğlu konuşmasında, yatırım çeken genç teknoloji girişimcileri, son derece gelişmiş üretim kabiliyeti ve kesintisiz iş hizmetleri ile Türkiye'nin üretim merkezi haline geldiğinin altını çizdi. Yatırım Ofisi Başkanı Burak Dağlıoğlu, “Singapurlu ve Türk teknoloji girişimleri, ortak sermaye fonları ile daha fazla iş birliği yapmalı. Aralarında uluslararası dayanışmayı teşvik eden hızlandırma programları ve ortak yatırımlarla bu iş birliği mümkün olabilir. Bu bağlamda, fonları, bilgiyi ve pazar erişimini paylaşarak her iki ülkedeki şirketleri güçlendirme konusunda Türkiye ve Singapur mükemmel ortak olabilirler,” dedi.

Toplantının bir parçası olarak düzenlenen panelde, önde gelen Türk girişimciler ana vatanları Türkiye'de başlayan başarı hikâyelerini paylaştılar. ​
Yatırım Ofisi'nin Singapurlu Yatırımcılar İçin Düzenlediği Sanal Masa'dan Görsel