22.05.2023

Insider 105 Milyon ABD Doları Yatırım Topladı

​​Türkiye merkezli unicorn yapay zeka pazarlama platformu Insider, mevcut yatırımcıları Katar Yatırım Otoritesi (QIA) ve Esas Private Equity'den 105 milyon ABD dolarına ulaşan yatırım alacağını duyurdu. Bu, Insider'ın bugüne kadarki toplam finansmanını 274 milyon ABD dolarına ve değerlemesini yaklaşık 2 milyar ABD dolarına çıkarıyor.

Şirket, fonların yalnızca Insider'ın mevcut teknoloji ve yetkinliklerini geliştirmeye yönelik Birleşme ve Satın Alma (M&A) stratejisini hızlandırmak için kullanılacağını duyurdu.

Insider; Singapur Havayolları, Estée Lauder, Samsung, Vodafone, Allianz, Virgin, Toyota, New Balance, IKEA, GAP, L'Oré​​​al, Santander, BBVA, Pizza Hut, Newsweek, Nissan, AVIS, MAC, Marks & Spencer, Avon ve CNN gibi önde gelen şirketlerin de aralarında bulunduğu 1200'den fazla markadan oluşan portföyü ile beş kıtada 25 ofisle hizmet vermektedir.

Şirket, kanallar arası müşteri deneyimi platformuyla bağlantılı olarak on bir farklı G2 En İyi Yazılım kategorisinde tanınmaktadır ve kısa süre önce 2023 yılı G2 En İyi Yazılım Ödülleri kapsamında dünyanın 6. E​​​​n İyi Yazılım Şirketi ödülünü almıştır.

En son gerçekleştirilen altı haneli yatırım duyurusu, küresel erişimini genişletmeye ve ürün tekliflerini geliştirmeye devam eden Insider için önemli bir dönüm noktasını temsil ediyor.
" src=
Insider; yapayzeka; yatırım