5.12.2023

Take Off 2023 Zirvesi "Day Zero" Giriş Etkinliğinin Ardından Başladı

​Girişimciler, yatırımcılar ve teknoloji meraklıları için önemli bir buluşma merkezi olan Take Off Girişim Zirvesi, 4 Aralık'ta "Take Off Day Zero: İçgörü ve Ağ Oluşturma Günü" ile başladı. Katılımcılar, 5-6 Aralık'ta yapılması planlanan ana zirve öncesinde ağlarını genişletme ve yuvarlak masa toplantılarına katılma fırsatından faydalandı.

Yatırım Ofisi, Türkiye Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı iş birliğiyle İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda altıncısı düzenlenen etkinliği destekliyor.

Take Off 2023, girişimcilere 100'den fazla yatırımcıyla bağlantı kurabilecekleri bir platform sağlayarak fikirlerini sergilemeleri için önemli bir fırsat sunuyor. Zirvede temsil edilen sektörler arasında tıbbi sağlık hizmetleri, otomotiv, havacılık, lojistik, enerji, işletme yönetimi, finans bankacılığı, dijital reklamcılık, veri otomasyonu, oyun, yapay zeka, robotik ve tarım teknolojileri bulunuyor.

Girişim ekosisteminden 150'den fazla paydaşı bir araya getiren giriş etkinliği kapsamında, sektörle ilgili tartışmalar için bir yuvarlak masa toplantısı ve bir ağ oluşturma resepsiyonu düzenlendi. Etkinlikte tüm katılımcıların Take Off 2023'e ilişkin deneyimlerini ve beklentilerini paylaşabilecekleri bir alan da sunuldu.
" src=
Türkiye; Take Off; Girişimcilik; Startup