5.12.2023

Yatırım Ofisi GGA 2023’te Kahverengi Alan Yatırımlarıyla Tanındı

​Yatırım Ofisi, Uluslararası Ticaret Konseyi tarafından 6-8 Kasım 2023 tarihleri arasında düzenlenen 2023 Go Global Ödül Töreni'nde prestijli Kahverengi Alan Yatırımları Teşvik Ödülü'nün sahibi oldu.

Katılımcılar, 2023 ödüllerine ilişkin değerlendirme kriterleri kapsamında pazar fırsatı, yenilikçilik, erişim, liderlik, stratejik ortaklıklar, müşteri memnuniyeti, büyüme, sürdürülebilirlik ve genel etki dahil olmak üzere temel alanlarda titizlikle değerlendirildi. Önceki 18 ayı kapsayan bu derinlemesine değerlendirmede, katılımcı işletmelerin yaptığı küresel katkılar ve sahip oldukları değerler vurgulandı.

Her sene düzenlenen Go Global Ödülleri programı, ekonomiyi yenilikler, teknolojiler ve stratejik girişimlerle ileriye taşıyan şirketlerin ve hükümet liderlerinin gösterildiği ve onurlandırıldığı seçkin bir platform olma özelliği taşıyor.

Uluslararası Ticaret Konseyi ve Rhode Island Commerce Corporation'ın ev sahipliği yaptığı 2023 Go Global Ödülleri, 38 ülkeden 50'ye yakın acente ve 400 şirketin katılımıyla gerçekleşti.

Değerlendirme sürecinde en yüksek dürüstlük ve şeffaflık standartlarını izlemesiyle öne çıkan Go Global Ödülleri, sektör uzmanlarından, hükümet yetkililerinden ve daha önceki ödül sahiplerinden oluşan bir jüri heyetine sahiptir. Çeşitliliğe sahip bu panel, sağlıklı bir değerlendirme süreci sağlamak için farklı bakış açıları ve deneyimler sunar.

Yatırım Ofisinin ödülü alması, ofisin kahverengi alan yatırımları konusundaki kayda değer katkılarını öne çıkararak küresel sahnede önemli bir başarıya imza atmasını sağladı.​
" src=
Türkiye; UDY; Kahverengi Alan Yatırımları